logo

043 44 18 33

Пере Тошев 2

Росоман, Македонија

06:00 - 16:00

Понеделник до Петок

logo

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

Мисија, Визија, Мото

Мисија на училиштето

Нашето училиште се стреми кон современо образование кое се трудиме да им го овозможиме на нашите ученици, со цел да ги изградиме во вистински личности за иднината која им следи.

Визија на училиштето

Со континуирана, заедничка работа на наставниците и учениците до нови знаења и способности.

Нашето мото е:

Со заедничка соработка наставник-ученик-родител до квалитетно образование базирано врз активно учење.