logo

043 44 18 33

Пере Тошев 2

Росоман, Македонија

06:00 - 16:00

Понеделник до Петок

logo

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

1
2
3
4
5
6
7
8

Новости за училиштето

Документи

Види документи
Годишна Програма

Преземете ја годишната програма на основното училиште „Пере Тошев“ - Росоман

Програма за развој

Превземете ја програмата за развој на училиштето 2021-2024 година.

Информации за наставниците и учениците, информации за родители и новости од училиштето