logo

043 44 18 33

Пере Тошев 2

Росоман, Македонија

06:00 - 16:00

Понеделник до Петок

logo

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

Monthly Archives: април 2024

    Конкурс за избор на ученик – првенец на генерација за учебната  2023/2024 година Општинско основно училиште ˝Пере Тошев˝ – Росоман Врз основа на  Правилникот за видовите на пофалби и награди на учениците, ООУ ˝Пере Тошев˝ – Росоман распишува КОНКУРС За избор на ученик – првенец на генерација за учебната 2023/2024 година Право на учество имаат ученици од деветто […]
Read more